Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Over de kwekerij

Kennismaken met onze kwekerij

Al meer dan 60 jaar zijn wij als familiebedrijf bezig met het kweken van haagplanten, met een specialisatie in de Japanse hulst. Met meer dan 300.000 Japanse hulst planten die wij jaarlijks verzenden naar particulieren, hoveniers en tuincentra in Nederland en de rest van Europa, zijn wij de #1 op het gebied van de Ilex crenata.

De passie die wij hebben voor ons vak, ziet u terug in de kwaliteit van de planten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het kweken van de Japanse hulst, garanderen wij u A-kwaliteit planten. Omdat er geen sprake is van tussenhandel, profiteert u bij ons van scherpe prijzen. Dankzij onze ruime voorraad hebben wij veel afmetingen het gehele jaar door beschikbaar. 

Wij leveren de Japanse hulst vers van het land of vanuit de kas, op plantvriendelijke wijze bij u thuis af. Met onze drie maanden groeigarantie krijgt u gegarandeerd een schitterende Japanse hulst haag in uw tuin. 

Japanse hulst in kas kwekerij
Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Onze Japanse hulst planten

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van de drie soorten Japanse hulst:

Alle drie de soorten hebben wij in diverse afmetingen verkrijgbaar en kweken wij vanaf stekjes af aan tot grote Japanse hulst planten. De verschillen zitten met name in de groeiwijze en het type blad. Zo wordt de Green Hedge dankzij zijn uiterlijke gelijkenissen met de Buxus, vaak gekozen als Buxusvervanger. De Caroline Upright heeft een compacte, opgaande groeiwijze, bolvormige bladeren en is ideaal voor een smalle lage haag. De Ilex Maximowicziana is het meest donkergroen en heeft glimmende blaadjes die spitsvormig zijn. Allen zijn geschikt voor zowel een lage haag van Japanse hulst als een hoge haag, of voor vormsnoei. 

Heeft u vragen over onze Japanse hulst soorten of hulp nodig bij het maken van een keuze tussen deze drie planten? Neem gerust contact met ons op per telefoon, mail of chat, wij helpen u graag.

Japanse hulst planten in kas op kwekerij
Winkelwagen