Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Japanse hulst Convexa

Japanse hulst Convexa

Vanaf: 0,90

Dichtheid

Compacte groei

Groeisnelheid

10 - 25 cm per jaar

Standplaats

Schaduw, halfschaduw, zon

Type haag

Lage- en hoge haag

Winterhard

Wintergroen / groenblijvend

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Verzorging

Weinig onderhoud

De Japanse hulst Convexa heeft opvallend bolvormige blaadjes. Dankzij de compacte groeivorm zijn deze planten ideaal voor het creëren van een smalle, formele (border)haag. Groenblijvend, zeer winterhard en groeit zowel op een zonnige- als schaduwrijke standplaats. Ook ter vervanging van de buxushaag is de Japanse hulst Convexa ideaal. Wilt u de haag liever wat hoger hebben? U kunt de Convexa door laten groeien tot 150 a 180 cm hoog. In de maanden mei en juni komen er kleine, onopvallende bloemetjes aan en in het najaar kleine, zwarte besjes.

Hoogte

, ,

Aantal per strekkende meter

HoogteAdviesPrijs
7 - 10 cm stek10 planten per meter€0,90
10 - 20 cm kluit/pot9 planten per meter€2,84
20 - 30 cm kluit/pot7 planten per meter€3,79

Specificaties

Groei per jaar10 - 25 cm
Volwassen plantgrootte150 cm
WintergroenJa
WinterhardheidGoed
Aantal per strekkende meterZie tab 'Aantal per strekkende meter'
StandplaatsZonnig, Halfschaduw, Schaduw
AanplantadviesHet hele jaar
OnderhoudsvriendelijkJa
SnoeimaandMei en september

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij bezorgen onze Japanse hulst Convexa planten met net zoveel liefde als dat wij ze kweken. Planten t/m een hoogte van 30 cm leggen wij voorzichtig in kistjes, waarin ze plantvriendelijk, vers en zonder beschadigingen bij u thuis worden afgeleverd. Japanse hulst planten groter dan 30 cm zetten wij op onze wagen en leveren wij in pot of met kluit bij u thuis af. 

Japanse hulst Convexa planten met een hoogte t/m 20/30 cm, leveren wij binnen 5 werkdagen bij u thuis af. Heeft u op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag een bestelling geplaatst? Dan bezorgen wij uw Japanse hulst planten op woensdag. Plaatst u op dinsdag of woensdag een bestelling, dan leveren wij op vrijdag. 

Betreft het planten hoger dan 30 cm? Dan hoort u na uw bestelling z.s.m. wanneer wij, binnen een week, bij u langskomen met de Convexa planten.

Heeft u voorkeur voor een specifieke dag of week van levering? Geef het gerust aan in de bestelnotities, wij houden hier graag rekening mee voor u.

Nee, u heeft geen groene vingers nodig voor de onderhoudsvriendelijke Japanse hulst Convexa. Graag helpen wij u hier alsnog bij! Met ons stappenplan voor het aanplanten van de haag en het onderhouden van de Convexa, zorgen wij er samen voor dat u een prachtige, groene haag krijgt.

Ziet er een plant, ondanks alle aandacht die wij samen aan de haag hebben gegeven, er onverhoopt niet meer mooi groen uit? Met onze groeigarantie van maar liefst 3 maanden krijgt u gegarandeerd een groene haag! Neem contact met ons op wanneer een plant er niet meer gelukkig uitziet en wij zorgen voor vervanging.

Nog niet helemaal overtuigd? Dit zeggen klanten!

Winkelwagen