Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Japanse hulst bol

Japanse hulst bol

Vanaf: 20,0014,95

Dichtheid

Compacte groei

Groeisnelheid

10 cm per jaar

Standplaats

Schaduw, halfschaduw, zon

Winterhard

Wintergroen / groenblijvend

Prachtige, groenblijvende Japanse hulst bollen. Voor de scherpste prijs uit eigen kwekerij geleverd.

Diameter

, , , , , , , , ,

Japanse hulst bol toepassen

Met Japanse hulst bollen kunt u prachtige creaties opzetten in uw tuin. Plaats de bollen langs een pad, of maak gebruik van verschillende formaten die u in groepjes plaatst. Ook kunt u ze solitair in een pot plaatsen bij de deur of gebruiken om een Japanse hulst wolk op te zetten.

Ilex crenata bol eenvoudig aanplanten.

Voor het aanplanten van Japanse hulst bollen heeft u geen groene vingers nodig. Om ervoor te zorgen dat de bollen goed aanslaan, adviseren wij rododendrongrond te gebruiken bij het aanplanten.

Ilex crenata bol snoeien

Om de Ilex crenata bollen hun mooie bolvorm te laten behouden, kunt u deze het beste vier a vijf keer per jaar snoeien. Het snoeien kunt u zowel voor- als na de zomer doen. Begint bovenaan de bolvorm en ga met de vorm mee naar beneden. Start eerst in een kruis naar beneden te werken, tegelijkertijd controleert u tussentijds goed of de bol langs alle kanten gelijk is. Nadat het kruis van boven naar beneden is gemaakt, snoeit u de overige delen. 

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

De Ilex crenata bollen plaatsen wij op onze wagen en worden zo plantvriendelijk vervoert. Onze chauffeurs met groene vingers weten precies wat het beste is voor deze bollen en voorzien u bij levering graag van informatie hierover. 

Ilex crenata bollen van 20 cm leveren wij standaard op woensdag en vrijdag af. 

Heeft u grotere Ilex crenata bollen besteld? Dan plannen wij het vervoer in en hoort u z.s.m. wanneer wij langskomen. In de meeste gevallen leveren wij deze binnen een week af. 

Nee, het onderhouden van de Ilex crenata bol is vrij eenvoudig. Wij geven u graag tips voor het snoeien van de Ilex crenata bol. Om de mooie bolvorm te behouden, adviseren wij deze vier a vijf keer per jaar te snoeien.

Ziet een plant er onverhoopt niet meer mooi groen uit, ondanks alle aandacht dat het heeft gehad? Met onze groeigarantie van maar liefst 3 maanden krijgt u gegarandeerd een schitterende Ilex crenata Green Hedge haag! Neem contact met ons op in het geval van een plant die er niet meer gelukkig uitziet en wij zorgen voor vervanging. 

Nog niet helemaal overtuigd? Dit zeggen klanten!

FAQ Japanse hulst bol

Bij een snoeibeurt van vijf keer per jaar, groeit een Japanse hulst bol jaarlijks 5 tot 10 centimeter.

De Japanse hulst bol dient een paar keer per jaar gesnoeid te worden. Om zijn bolvorm helemaal goed te houden, adviseren wij vijf keer per jaar.

Winkelwagen