Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoeken
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Goedkope haagplant

Als u op zoek bent naar een goedkope haag, dan bent u bij Japanse Hulst aan het juiste adres. Want bij ons koopt u voor de scherpste prijs rechtstreeks uit eigen kwekerij.

Groeigarantie

3 maanden groeigarantie

Snelle levering

Vanuit eigen kwekerij

Tevreden klanten

Klantbeoordeling 9.4

Japanse hulst 'Green Hedge'

Dé haagplant bij uitstek. Ook erg geschikt voor blok- en vormsnoei. Frisgroen en sterk.

Japanse hulst 'Caroline Upright'

Smal, compact en opgaand van vorm met bolvormige blaadjes. Ideaal voor een compacte hoge haag.

Ilex Maximowicziana 'Kanehirae'

Snelstgroeiende onder de Japanse Hulst. Goed te gebruiken voor grote, volle haagvormen.

Goedkope haagplanten uit eigen kwekerij

Een goedkope haagplant is te vinden bij Japansehulst.nl. Misschien zegt de benaming Japanse hulst u niets. Deze haagplant is winterhard en blijft immer mooi groen. De Japanse hulst heeft goede, volle vertakkingen waardoor met deze plant mooie hagen te maken zijn. Het leent er zich uitstekend voor om te snoeien. Op deze manier kunt u met de Japanse hulst compacte en volle hagen maken die passen bij ieder tuinontwerp. Deze goedkope haagplant is oersterk en heeft, behalve regelmatig snoeien, maar weinig onderhoud nodig. Zomer en winter kunt u genieten van een prachtige groenblijvende Japanse hulst haag. Zo ligt de tuin er het hele jaar door verzorgd bij. Plant er ook een aantal solitair in potten en zet deze, al dan niet gesnoeid in een opvallende vorm, bij de toegang van uw woning neer of op het terras. Fleurt de boel tijdens sombere dagen direct van op.

Japanse hulst kwekerij

Snel en makkelijk groenblijvende Japanse Hulst haagplanten kopen van topkwaliteit uit onze eigen kwekerij.

Online goedkope haagplant kopen

Online kunt u de goedkope haagplant rechtstreeks uit eigen kwekerij kopen. Dat betekent dat het moment van het verlaten van de Japanse hulst van de kwekerij tot aan uw voordeur erg kort zijn. Dat betekent dat de kwaliteit top is en de versheid gegarandeerd. Deze korte lijn levering is één van de redenen waarom de Japanse hulst een goedkope haagplant is. Met aandacht en zorg worden de planten in diverse afmetingen opgekweekt totdat ze goed genoeg zijn om naar een klant te vertrekken. De Japanse hulst wordt gezien als een buxusvervanger. In tegenstelling tot deze haagplant is de Japanse hulst niet vatbaar voor de buxusmot en buxusrups.  Schaduw, in de halveschaduw of volle zon: eigenlijk is alles goed. Belangrijk is wel dat het wat zuurdere, humusrijke grond betreft. Extra bemesten met wat tuinturf rond de wortels wordt door de Ilex crenata in dank afgenomen. Twee maal per jaar snoeien zorgt ervoor dat de Ilex crenata goed in vorm blijft en een voller volume krijgt. Dit is met name mooi als diverse Ilex crenata tezamen een haag vormen.

Verwen uzelf en de tuin met een goedkope haagplant

De goedkope haagplant Japanse hulst is verkrijgbaar in diverse pot- en hoogtematen. Wilt u direct een hoge haag, kies dan voor hoge exemplaren. De immer groenblijvende haagplant Japanse hulst krijgt in het voorjaar kleine bloemetjes in een witte kleur. Afhankelijk van het type komen er naderhand zwarte besjes aan. De types haagplanten die wij leveren zijn de “Green Hedge, de “Caroline Upright” en de Maximowicziana ‘Kanehirae‘. Allemaal even mooi, makkelijk te onderhouden en het gehele jaar door te planten. Kies uw favoriete goedkope haagplant voor de laagste prijs of neem contact op voor meer informatie.

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Een van de meest populaire haagplanten, die tevens goedkoop van prijs is, is de Japanse hulst. Deze groenblijvende haagplant wordt veel gebruikt ter vervanging van de Buxus en is al vanaf €0,80 verkrijgbaar.

Er zijn vele soorten groenblijvende haagplanten, zoals de Japanse hulst, een laurierhaag of een Thuja haag. De goedkoopste van deze populaire, groenblijvende haagplanten is de Japanse hulst, ook wel Ilex crenata genoemd. 

Tuintips

Winkelwagen