Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoeken
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Wat kost een Japanse hulst?

Japanse hulst 'Caroline Upright' planten bij kwekerij

Een Japanse hulst heeft vele voordelen. Zo is deze winterharde, groenblijvende haagplant op iedere plek in de tuin aan te planten, geschikt voor diverse snoeivormen, kan het hele jaar door geplant worden en behoeft het daarnaast weinig verzorging. Naast al deze voordelen heeft onze Japanse hulst nog een groot extra pluspunt. Ze worden gekweekt in onze eigen kwekerij. Dat is één van de redenen waarom we Japanse hulst tegen de aller scherpste prijs aan kunnen bieden. Bij een bestelling komt de Japanse hulst rechtstreeks uit eigen kwekerij bij u als klant terecht. Omdat de lijnen hierbij kort zijn kunnen we de prijzen van de Japanse hulst heel laag houden. Wij bieden de Japanse hulst al aan vanaf €0,90 per stuk!

Japanse hulst eenvoudig online bestellen

De Japanse hulst kan bij ons eenvoudig online worden besteld. U kiest welk formaat u wenst, het aantal en welke soort Japanse hulst. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles netjes en zorgvuldig wordt verpakt en rechtstreeks vanuit de kwekerij zo snel mogelijk uw kant op komt. Alles wat u dan nog hoeft te doen is de bestelling uit te pakken en te zorgen dat de Japanse hulst aangeplant wordt. Onze Ilex crenata, zoals de Japanse hulst ook wordt genoemd, is zeer interessant voor hoveniers of groenbedrijven. Maar ook particulieren vinden de weg naar onze webshop. Geen wonder want onze kwalitatief goede en sterke Japanse hulst planten zijn zeer aangenaam geprijsd. U kunt al snel uw tuin of die van een klant inrichten met de Japanse hulst waarvoor u geen cent teveel betaald.

Offerte aanvragen

Wilt u een grotere hoeveelheid Japanse hulst bestellen? Vraag dan, geheel vrijblijvend, via onze website een offerte aan. Daarbij kunt u aangeven wat de wensen zijn betreffende het aantal, het type Japanse hulst, de hoogte van de planten, enzovoort. Grote Japanse hulst planten leveren we met ons eigen transport op iedere locatie in Nederland en België zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Antwoorden op al uw vragen over de Japanse hulst of interessante blogs treft u aan op onze website. Hier vindt u ook een handige tabel met een berekening zodat u precies weet hoeveel Japanse hulst planten u nodig hebt om een haag aan te planten. Wilt u persoonlijk contact om nog meer te weten te komen over onze scherp geprijsde Japanse hulst uit eigen kwekerij? Neem dan gerust contact met ons op.

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!

Winkelwagen