Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Japanse hulst als privacyhaag

Japanse hulst snoeien, onderhouden en verzorgen

Wanneer u ongestoord in uw tuin wilt zitten zonder dat uw buren of passanten u ongemerkt kunnen bespieden is het goed om een privacyhaag aan te planten. De Japanse hulst haag leent zich hier uitstekend voor. Gegarandeerd een winterharde, immer groenblijvende haag die geen blad verliest. Zo’n groene, levende en natuurlijke haag is tien keer mooier dan een saaie schutting of een gemetseld muurtje. Het hele jaar door kunt u genieten van de groene privacyhaag van Japanse hulst die makkelijk is te realiseren en weinig onderhoud behoeft. De Japanse hulst heeft groeit overal even goed. Of u de haag wilt realiseren in de tuin die op het noorden gelegen is of op het zonnige zuiden: binnen no time bent u de inkijk kwijt.

Privacyhaag regelmatig snoeien

Om zo snel mogelijk van de privacyhaag te kunnen genieten adviseren wij u om Japanse hulst te kopen die al redelijk op hoogte zijn. Bij ons zijn deze tegen scherpe prijzen makkelijk online te bestellen. Ze komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij dus de Japanse hulst zijn gegarandeerd goed, mooi en sterk. De haagplant kan wel tot zo’n 2 meter hoog worden! Met zo’n hoogte van de Japanse hulst is uw privacy zeker gewaarborgd. Starten met een lage haag kan natuurlijk ook, net wat u wilt. Om de privacyhaag van Japanse hulst goed in toom  te houden en te zorgen dat er zich een mooi, dicht geheel vormt is het belangrijk om regelmatig te snoeien. Aanbevolen wordt om dit 2 maal per jaar te doen, in de maand mei en aan het eind van de zomer. Doe dit op een bewolkte dag omdat er anders kans bestaat dat de blaadjes verbranden.

De privacyhaag van Japanse hulst mooi groen houden

Bij het aanplanten van de Japanse hulst als privacyhaag is het goed om aan de bodem wat rododendrongrond toe te voegen. Dat maakt de grond iets zuurder, iets waar de Japanse hulst van houdt. Geef de privacyhaag regelmatig water zodat de bodem lekker vochtig blijft. Dus niet alleen de haag besproeien maar ook de grond onder de planten goed vochtig houden. Behalve dienst doen als privacyhaag laat de Japanse hulst ook zijn schoonheid zien wanneer het solitair wordt aangeplant. Bestel er daarom gerust een aantal meer, voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!

Winkelwagen