Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse hulst aan te planten. Bestel snel online!

Zoeken
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

I.v.m. vakantie kunnen bestellingen een paar dagen later worden geleverd dan aangegeven

Effectief de Japanse hulst haag bewateren met druppelslang

Nieuwe Caroline Upright planten als blok

Om uw Japanse hulst haag goed te laten aanslaan en daarna in topconditie te houden, is het belangrijk dat er regelmatig water wordt gegeven bij droogte. Op hele warme dagen is het in de eerste twee jaar zelfs raadzaam om dagelijks water te geven, echter kost dit wel veel tijd om zelf met de hand te doen. Een druppelslang aanleggen langs de Japanse hulst planten biedt hierin uitkomst.

Verzorging optimaal met druppelslang

Naast het jaarlijks bemesten en snoeien van de Japanse hulst, is het water geven ook een cruciaal onderdeel van een goede verzorging. Vooral tijdens warme (zomer)periodes, waarin uitdroging van de kleine Japanse hulst planten snel plaats kan vinden. Een druppelslang is de perfecte oplossing voor het effectief en efficiënt water geven. Dit is een lange, zwarte slang die over de grond langs de haagplanten wordt neergelegd. In de slang zit om de +/- 30 cm een gaatje om het water doorheen te laten druppelen. Hierdoor wordt het op efficiënte wijze direct afgegeven bij de bodem, waardoor het vocht snel terechtkomt bij de wortels en de Japanse hulsten het water op deze manier snel kunnen opnemen.

Gardena aansluiting

De druppelslang heeft een Gardena aansluiting, waardoor deze eenvoudig is te koppelen met de buitenkraan. Door een tuinslang aan te sluiten van de buitenkraan naar de druppelslang, is de koppeling eenvoudig gemaakt. De druppelslang is eenvoudig op maat te snijden. Aan het einde voegt u het eindstuk toe, waardoor het water keurig binnen de druppelslang blijft.

Facebook
Twitter
Pinterest

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!

Winkelwagen